7.12.2007 г., 18:55 ч.

Откровение 

  Поезия » Любовна
620 0 3
Не си мой тип - ми каза и с това приключи,
и не усети как ме нарани,
животът и без друго ме превърна в'' куче'',
стиснах зъби, ала раната кърви.
Вярно е, не съм красива, нито елегантна,
но пък имам искренна душа,
исках само капчица подкрепа, вярвай ми,
но за беда ударих о стена.
Заплаках, аз бях толкова нищожна,
знаех, че е сляпа любовта,
болката, която причини ми, бе огромна,
и може би не ще ти го простя.
Повярвай, имах нужда от подкрепа,
от ласка, обич - само от това,
не те коря, сама съм си виновна,
поисках много - грешка бе това.
Нали човек от грешките се учи,
да си щастлив желая ти от все сърце,
а аз ще продължа напред макар и ''куче''
в живота скапан, пък да става квото ще.
Някой ден за прошка ще помолиш,
но ще бъде късно... за това,
ще искаш лентата назад да върнеш,
но празна ще е моята душа.
А можеше поне да сме приятели...
но вече не желая и това,
приятели верни, защото сърцата ни,
сгряваше нявга обич една.
Сърцето свое в спомени зазидах,
да спре да страда... ах, каква съдба,
докато истинска любов открие,
сега е късно... няма за кога.
Сърцето е безгрешно, щом обича,
и чиста е човешката душа,
едно помни - когато си обичан,
не наранявай - тъпо е това.

                            06.12.2007г.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Кучки" в женски род от Куче ли -произлиза...даже да е "Тъпо" ,то си личи-само без оправдания...Някакви си там -терзания или страдания.
    Осланяш се на късмета,но рано или късно Й той -СВЪРШВА....!!!
  • Пами,явно много си наранена,но намери сили и продължи напред!!!Пожелавам ти късмет!
  • Кучето е той!
    Така не се говори на една жена, има много да се учи
    Самопозитивизмът помага тогава... как така - не съм красива???
    Поздрави!
Предложения
: ??:??