19.09.2007 г., 11:11 ч.

Откровение 

  Поезия
899 0 12

На Диана


Съзнавам, че избрах

да страдам.

Ще плавам, или

ще пропадам.

 

Божия воля – това е всичко.

Решенията ни – миг от вечността...

Под сетната вълна от студ,

но шавам.

 

Признавам, с плач

морето посолявам.

Гларус грачи тъжно,

аз припявам.

 

И мъката ми – заглушава се

в прибоите...

Очите ми излъчват красота...

 

Но само, ако в тях се отразяват

твоите

оттук до края на света.


© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??