22.01.2012 г., 15:40 ч.

Откровение 

  Поезия » Любовна
707 0 1

Ела при мен, макар и в мрак,
измръзнала, обвита в чар.
Кръстосала си крак връз крак,
с усмивка удряш ми шамар.

А аз те гледам. Влюбено!
Дори мечтая си на глас
и не за времето изгубено,
а само да не си мираж...

А ти си сянка, волна птица,
не търсиш някой като мен.
И с теб дори Смъртта обича
да почва своя ден.

© Пламен Енчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??