13.04.2019 г., 10:17 ч.

Откровение на побойниците роми от Габрово 

  Поезия » Гражданска
476 0 2

"Ще те бием, момче,

нищо че камерите ни снимат.

Не можеш да ни кажеш копче,

защото властите ни протекторират.

Ще ви налагаме без милост,

просто защото няма справедливост!"

 

 

 

 

 

Това е истината - въпреки че камерите са заснели побоя и въпреки че тримата роми са криминално проявени, 24 часа по-късно след първоначалното задържане те са освободени!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • В такива случаи се казва "Правят го, защото могат!", за съжаление...
  • При положение, че са под покровителството на правителство,на продажници от БХК или някаква подобна организация не може да се очаква друго.
Предложения
: ??:??