31.08.2007 г., 23:04 ч.

Откровение на убиец 

  Поезия
551 0 5
Правих се на Господ - съжалявам!
С куршуми напълвах всяко сърце,
живот след живот се продавам,
но с чистата риза и мръсни ръце.
Душите им търся - босите, голите,
да му мислят всички сиромаси!
На мен ми нареждат, дружа с неволите,
идвам, убивам и пълня си пазви!
Отдавна търгувам - монета разменна,
истина погребана, дълбоко забулена...
Исках със слепи очи да прогледна,
стига с лъжата мълчалива, потулена...

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??