21.04.2008 г., 22:27 ч.

Откровения! 

  Поезия » Любовна
572 0 2
В тази нощ, реших да забравя кой съм бил,
искам сега и точно тук да ти кажа нещо!
Нека моите сълзи ми бъдат свидетели,
а рояк от звезди бъде моят съдник.

Някога влюбих се в две красиви сини очи,
ала щом ги издълбах в моето сърце
разбрах, че вечно две сини очи ще ми липсват.
И всяка нощ моля се ти да бъдеш моя!

Откровението пред теб е моята изповед!
Обичам те! Силно и непокорно, както никой друг!
Обичам те! Това е моята зла истина, която съм аз и ти!
Обичам те! Това е всичко, което имам и знам!

И тази нощ нека моите сълзи ти дадат смисъла,
за да ме обичаш така, както аз те обичам.
Да! Аз плача и пиша поезия, защото те обичам!
Да! Аз съм този романтик, който ти обичаш!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Имаш 6 от мен
  • Звучи ми сякаш адски много си искал да се получи нещо поетично, ама не си успял. И, без да се сърдиш, е неграмотно на места.
Предложения
: ??:??