Откровения.соm
Искам стихове да пиша,
но затъвам в киша.
Хич не умея
и все пак копнея.
Даже нямам собствен стил,
но никога не е късно да станеш за резил.
Пиша каквото ми падне,
гледам само да съвпадне.
Стиховете ви чета
и иде ми да спра.
Искам да добавям,
не само да оценявам.
Сайта много харесах,
и вече с четири стиха допринесох.
Може да не са добри,
но това са си моите творби.
© Йоана Бояджиева Всички права запазени