30.03.2012 г., 10:09 ч.

Откровено 

  Поезия » Любовна
895 0 5

Луната пак е кървавочервена,

перфектно копие на моето сърце.

Така се чувствам  - като със куршум ранена

и крия сълзите си в двете си ръце.

 

Опитах се да бъда силна, борбена и несломима,

но вътрешно сърцето продължава да кърви,

не се получи - шансовете си подминах

и за първи път потъпках принципите си дори.

 

Принципи, градени със години,

принципи, които побеждавали са неведнъж!

Тези вярвания са изтрити

като мръсна кал от есенния дъжд!

 

Вярвайте и смели вий бъдете,

не позволявайте да ви сломят,

вдигайте главата и помнете - 

всеки има ангели, които горе бдят!

© Таня Китанчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво, поздравления, много ми хареса!!!
  • Благодаря!
  • Браво! Много ми хареса! Поздрав Таня!
  • Нека посланието ти стигне до всички, Таня! Колкото и да е трудно трябва да продължим напред! Пък дано "ангелите, които горе бдят" ни закрилят вечно! Хубав ден ти желая!
Предложения
: ??:??