9.08.2022 г., 20:19 ч.

Откровено 

  Поезия » Друга
188 0 0

Да намериш себе си в някой друг 

и същият да те разбие, защото се мрази.

Да живееш чужд живот и напук 

да се смееш, докато всички те газят.

 

Ето това наричам аз воля,

ето това за мене е сила.

За обич и честност отдавна не моля,

достатъчно вече съм се ранила.

 

И за финал само мълчание, моля,

без думи нека завесата падне.

Все едно е дали ще е моя

ролята на кралица в моето пладне.

 

 

© Христиана Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??