ТЪРСЯ СМИСЪЛ. И ТЪКМО РЕША, ЧЕ ГО ЗНАМ -
ПАК СЕ ВРЪЩАМ ОТДЕТО ПОТЕГЛИХ НАСАМ.
ТЪРСЯ ОБИЧ. И ТЪКМО УСЕЩАМ Я ВЕЧЕ -
ПРОУМЯВАМ, ЧЕ БЪРКАМ, ЧЕ Е НЕЙДЕ ДАЛЕЧЕ.
ТЪРСЯ СИЛА В ОКОЛНИТЕ, В СВОЯ СИ ДЕН,
НО РАЗБРАХ, ЧЕ Е ВАЖНО ДА Я ИМАМ ВЪВ МЕН.
ТЪРСЯ СМИСЪЛ, И ОБИЧ, И СИЛА - А ТЕ
СЕ ОКАЗВАТ В ОЧИТЕ НА МОЙТО ДЕТЕ!
НО ДЕЦАТА МИ ТРИ СА! ИМАМ СИЛА ГОЛЯМА,
ЗАТОВА, ЧЕ КЪМ МЕН СЕ ОБРЪЩАТ СЪС "МАМА"...
© Мария Борисова Всички права запазени
Да са ти живи и здрави децата!
Поздрав!