6.07.2013 г., 23:37 ч.

Откърмени в "текезесето" 

  Поезия » Друга
398 0 1

Откърмени сме в ТКЗС-то...

Затуй намразихме полето.

Днес всеки бяга, като луд,

от този тежък селски труд!

Омразата ни е в сърцата...

Предали сме я - на децата,

и те да бягат от селата...

Народът ни е хитър днес...

и прави всичко с интерес!

И във тая суета,

не го е еня за Света!

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??