6.06.2012 г., 13:47 ч.

Отлагам 

  Поезия
459 0 0
Така съм се научила със тебе -
до безкрайност да отлагам.
Да не търся нощем ръцете ти
и сама в леглото си да лягам.

Отлагам нощните целувки,
които само тайно подаряваш,
а в дните ни, наситени с преструвки,
изглежда, че не ме познаваш.

 

Отлагам да ме имаш тази нощ,
а утре просто ти се подарявам,
опитвам се да се науча още
как чувствата и мен да съхранявам.

 

Отлагам все да сложа край,
отлагам и да спра да искам...
Ад е с тебе, после Рай,
отлагам да призная, че обичам!

 
 

© Таня Момчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??