Отлагам нощните целувки,
които само тайно подаряваш,
а в дните ни, наситени с преструвки,
изглежда, че не ме познаваш.
Отлагам да ме имаш тази нощ,
а утре просто ти се подарявам,
опитвам се да се науча още
как чувствата и мен да съхранявам.
Отлагам все да сложа край,
отлагам и да спра да искам...
Ад е с тебе, после Рай,
отлагам да призная, че обичам!
© Таня Момчева Все права защищены