30.09.2022 г., 11:24 ч.

Отминало Коледно... 

  Поезия » Любовна
150 2 0

Мирише вкусно този град.

Светът е Коледна трапеза.

Любов, от хляба аромат - 

във всеки дом дано да влезе!

Наливам вино да отпия

за здраве, сила и късмет.

Животът - истинска магия, 

родил ме да обичам теб. 

Аз имам цялото богатство! 

Живея без да се надявам. 

Каквото сееш, ще порасне. 

Във мен си. Нищо, че те нямам... 

 

Стихопат. 

Danny Diester 

25.12. 2021

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??