5.09.2009 г., 0:00 ч.

Отмъщение 

  Поезия
529 0 1

ОТМЪЩЕНИЕ
(на...)

Не мога да лъжа,
но ще се науча.
Бялата ти кожа!

Можех много
във замяна да ти дам,
но да те обичам
няма да е справедливо,
след това, което
си ми причинил!

Имах те - насън,
не съм била до теб
наистина!

Сини, бурни,
хиляди вълни солени
брегове разбиваха
между краката ми
във мене.

И за отмъщение
живея вече –
колко сили имам само!

Бялата ти кожа.

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??