21.06.2008 г., 13:25 ч.

* Отново * 

  Поезия » Любовна
662 0 8

... Отново...


Познах те сред хиляди други.
Усетих в душата си зов.
Поиска тя пак да се влюби
в човека, потърсил любов!

Повярва отново сърцето
след безброй много лъжи!
Повярва отново и ето -
красива любов се роди!

Любов без лъжи, обещания
за вярност и обич голяма!
Любов без предел в разстояния!
Любов и от двама желана!


МаriAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??