15.07.2015 г., 13:25 ч.

Отново малко епиграми 

  Поезия » Друга
218 0 1

Отново малко епиграми

1/Не зная  ИЗБОРА НИ как ще стане?!
         Навярно както при Бай Ганя...



      2/Какъв е този нашенски народ,
         че само с Дявола си пишка мери!?
         Навярно е с объркан код,
         но път към Пъкъла намери.


      
       3/О, някой ще попита :"Оти,
         дружим със тия мафиоти"?
         А аз ще му отвърна  щото,
          такова ни е обществото!




         4/По Герберите всички лаят
            но Герберите нещо правят,
            а другите пишман другари
             са само голи критикари! 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??