1.05.2008 г., 18:29 ч.

Отново Пепеляшка 

  Поезия » Любовна
809 0 13
Към ъгъла отново се насочваме
на мъртва пустота. Ветрее.
Навярно време е да сложим точка,
преди от чакане да онемеем.

Нахлува болка, непосилно истинска.
Замръзвам бавно в нейната прегръдка...
Знам, трябва да си тръгна, а не искам,
преди от тебе да отпия глътка.

И после дълго-дълго да те нося
в среднощни възкресителни целувки...

Сънувах сън -
от теб изтичах боса...
Къде ми скри кристалните обувки?

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??