27.09.2006 г., 16:05 ч.

Отново с теб 

  Поезия
952 0 5

Още един ден се бе изнизал от живота ми
Още един ден, в който бях до теб
Жадно долавях ароматът ти
Докосвах коприненото ти лице
За сетен път те бях прегърнал
За сетен път край морските вълни
И пак всички други игнорирахме
Понеже за нас бяхме само аз и ти
Отново усмивката ти заслепи звездите
Отново с теб завърши слънчевият ден
Защото ти си частица от сърцето ми,
уголемяваща се във всеки един момент

© Паралкас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??