27 sept 2006, 16:05

Отново с теб 

  Poesía
889 0 5

Още един ден се бе изнизал от живота ми
Още един ден, в който бях до теб
Жадно долавях ароматът ти
Докосвах коприненото ти лице
За сетен път те бях прегърнал
За сетен път край морските вълни
И пак всички други игнорирахме
Понеже за нас бяхме само аз и ти
Отново усмивката ти заслепи звездите
Отново с теб завърши слънчевият ден
Защото ти си частица от сърцето ми,
уголемяваща се във всеки един момент

© Паралкас Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??