14.11.2009 г., 0:11 ч.

Отново сама! 

  Поезия
789 1 1

...

 

Защо съдбата е жестока,

защо остави ме сама,

без брат и без сестра.

Първо отне ми съдбата

моята малка сестра,

а сега ми отнема най-жестоко

теб, „братче”!

Защо съдбата е жестока,

защо остави ме сама,

и не отговаря на въпроса

какво очаква ме сега -

без приятелства, без запознства,

без брат  и без сестра -

какво очаква ме сега!!!

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??