Отново ще си слънчево момиче,
което бе, което всъщност си.
Ще триумфираш ти като кокиче,
над зима пролет ще се извиси.
Което бе, което всъщност си
ще се завърне с топлещи лъчи -
ще засияят златните коси,
лазурът ще е в радостни очи.
Ще се завърне с топлещи лъчи
усмивката малинена и жива.
Не ще те повече тъга горчи -
безкрайно ще си мила и красива.
Усмивката малинена и жива
мажорно ще възпява райско птиче.
Ти заслужаваш днес да си щастлива...
Отново ще си слънчево момиче.
© Асенчо Грудев Всички права запазени