28.01.2008 г., 20:10 ч.

Отново те предадох! 

  Поезия » Друга
530 0 7
Прости ми.
Вратата отворих.
Вчера пак дойде.
Видяхме се.
За кратко.
Но остави спомени във мен.
Не мога да забравя.
Помня.
Какво ми шептеше
тихо в нощта.
Знам, че така предавам -
теб и голямата ти доброта.
Безсилна съм.
Като магия
ме влече.
Побърква ме.
Като стихия.
Отравя ме.
До болка.
Не съм същият човек.
Спаси ме.
Искам да живея.
И да не идва при мен.
Тормози ме
и осквернява
всички добри мисли за теб.
Безсилна съм
и се поддавам.
Пак ще ме навести ревността.
Ще и отворя вратата.
Не ще се опазя.
Не ме изоставяй,
че ще ме погуби тя.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??