24.09.2009 г., 15:40 ч.

Отражение 

  Поезия » Източни форми
892 1 10

 

 

 

                                       ОТРАЖЕНИЕ

                    ___________________________

 

 

 

 

 

                                     Дъжд. Слънце. И дъга.

                                     Седем цвята.

                                     На асфалта -

                                     малка локва.

                                     И един крак,

                                     който счупи дъгата.

 

 

 

 

                                                                    Александра и Виктор

 

 

 

 

 

 

© Виктор Борджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??