Sep 24, 2009, 3:40 PM

Отражение 

  Poetry » East forms
893 1 10

 

 

 

                                       ОТРАЖЕНИЕ

                    ___________________________

 

 

 

 

 

                                     Дъжд. Слънце. И дъга.

                                     Седем цвята.

                                     На асфалта -

                                     малка локва.

                                     И един крак,

                                     който счупи дъгата.

 

 

 

 

                                                                    Александра и Виктор

 

 

 

 

 

 

© Виктор Борджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??