20.09.2017 г., 13:28 ч.

Отражение 

  Поезия
232 0 2

 

 

 

 

 

Погледни се в огледалото -
оттам те гледа човек,
блестящ, стъклен и гладък, 
досущ приличащ на теб
като оживял, светъл отрязък.

 

Не загасвай лампата -
на тъмно изчезва, няма го,
само, може би, сянка
ще подскаже, че някой някога
на този свят бил е случайно...

 

Затова, не загасвай си лампата!

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??