22.12.2018 г., 5:57 ч.

Отражение 

  Поезия » Философска
439 0 1

Хората ме мразат,

защото не разбират,

че съм огледало и

че себе си презират.

В мен търсят нещо хубаво,

но явно не намират,

захвърлят ме и дирят

в друго огледало да се взират.

© Тачо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми харесва! Мъдро и мелодично! 😉
Предложения
: ??:??