Dec 22, 2018, 5:57 AM

Отражение 

  Poetry » Phylosophy
374 0 1

Хората ме мразат,

защото не разбират,

че съм огледало и

че себе си презират.

В мен търсят нещо хубаво,

но явно не намират,

захвърлят ме и дирят

в друго огледало да се взират.

© Тачо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много ми харесва! Мъдро и мелодично! 😉
Random works
: ??:??