9.12.2006 г., 8:47 ч.

Отражение 

  Поезия
604 0 12



В ръцете ми чаша с вино, червено.

Не червено – черно и тръпчиво като самота...

Проблясва в него пламъче лениво –

отражението тъжно на свещта.

 

Мислите ми стрелкат се в посоки.

Към миналото се обръщам с мъничко тъга.

А в бъдеще какво ли да очаквам?

Пламъчето разлюля се от сълза...

 

 


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??