12.01.2008 г., 20:21 ч.

Отрова 

  Поезия » Любовна
441 0 0

Синята отрова в твоите очи.

Отровата, която носиш само ти.

И само аз усетих нейната власт...

Възпламенява тя във мене страст!

Но уви - сърцето ми разби!

Оставам аз безсилна и сама,

не мога да я укротя!

Онази страст, с която ме плени!

Отровата на сините очи!!!

© Радка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??