16.08.2010 г., 0:17 ч.

Отрова 

  Поезия » Любовна
681 0 0

Защо ме искаш - тъй съм черна,

защо те привличат дяволските ми очи?!

Обичаш душа тъй неверна,

обричаш сърцето си да гори.

Защо продължаваш да ме целуваш?!

Това ти носи само тъга.

Защо се стремиш към смъртта си, тъй сладка -

убит от моята ръка?!

© Бояна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??