Aug 16, 2010, 12:17 AM

Отрова 

  Poetry » Love
683 0 0

Защо ме искаш - тъй съм черна,

защо те привличат дяволските ми очи?!

Обичаш душа тъй неверна,

обричаш сърцето си да гори.

Защо продължаваш да ме целуваш?!

Това ти носи само тъга.

Защо се стремиш към смъртта си, тъй сладка -

убит от моята ръка?!

© Бояна Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??