13.07.2006 г., 12:07 ч.

Отрова 

  Поезия
931 0 3
Пила съм с тебе отрова
бавно, на глътки, с тъга,
мислех, че съм обичана,
но заблуда е била любовта.

Умирала съм всяка минута
усмихната, без капка сълзи,
и галила съм тебе, обич,
а защо мълчал си, кажи!

Пила съм с тебе отрова
бавно, на глътки, с тъга,
чашата - до дъно - горчива
изпила съм, а сега съм сама.

© Антоанета Тонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??