9.12.2007 г., 16:12 ч.

Отровната жена 

  Поезия » Еротична
921 1 0
  

  Отровната жена 

 

Искаш го, как само го искаш -

да обходиш с език всяка гънка,

всяко късче от отровната плът.

 

Но не можеш, защото тя,

онази другата, така излишна,

лекичко ти клати пръст.

 

Слушай я и само нощем

в съня си тичай из тялото

на най-отровната жена.

 

Светът е пълен с други и така излишни,

до тях мъжът заспива всяка нощ.

За да сънува тези отровните минути,

прекарани с отровната жена. 

 

© Мария Чонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??