24.07.2015 г., 7:48 ч.

Отварям душата 

  Поезия » Гражданска
272 0 2

Отварям душата

Отварям душата за любов непорочна,

сърцето усещам неспирно тупти.

Отдавна разбрах от мен да започна,

обич, любов със сродни души.

Любов за богатство не искам да гоня,

отдалеко на мръсно тя ще вони.

С любовта в мен не искам да споря!

Любовта е в нас. Господ твори.

                                         В.Й. 23.07.2015г.

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много истинско!
  • Казват, че бог е любов. А любовта бог ли е? Поздрав!
Предложения
: ??:??