30.08.2007 г., 22:55 ч.

Отворете вратите на храма 

  Поезия
952 0 14
     
        
                             Отворете вратите на храма.
                             Отключете тъгата в душите си.
                             Днес е празника на Богородица,
                             тя през сълзи ще чуе молбите ви.

                             Отворете вратите на храма,
                             запалете свещтички с надежда.
                             Помолете се горещо за другите.
                             Единствен Бог справедливо отрежда.

                             Чудото идва само със вярата,
                             сълзИ от Девата кървава рана.
                             Тъгуват и жалят Бог и природата.
                             Отворете вратите на храма.

                             Чуйте как плаче тъжно камбаната,
                             тишината изгаря във пламък.
                             Вижте как се страда в Разпятие.
                             Отворете вратите на храма.
                            

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??