7.01.2015 г., 7:35 ч.

Отвъд фалшивите неща... 

  Поезия
375 0 1

Отвъд фалшивите неща... душата своя подарих на бриза.
Сетне вътре засиях. Лете с вятъра се чувствах близък.

 

И понесох се в света... без предателствата на жената - Юда.
Пак към себе си летях. Бях обсебен от красива лудост.

 

Не, не исках да се спра... Само Бог така ме милва.
В сън лекувах всеки страх... с тази Негова вълшебна билка.

 

Но се връщах след това... в най-тъжната за мене зима.
И във спомена живях... почти оставах аз без сили.

 

Отвъд фалшивите неща... душата своя подарих на бриза.
Де да можех да умра. Щом боли за любовта да дишаш.

 

 

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??