22.06.2021 г., 15:42 ч.

Отвъд нещата тука обясними 

  Поезия » Любовна
668 2 6

В надеждата ти името ти шепна

и топъл зов отново заблестява.

Сърцето ти от любовта ми трепна

и с нежен вопъл обичта отдава.

 

И чувствам те със вярата потребна,

мечтанието с порив запламтява.

Съдбата ми сега не е безтебна,

душата ми с душата твоя плава.

 

Откриват се пред нас картини живи

и в светове летим новородени.

Желания от искреност красиви

разцъфват в обновените ни вени.

 

Отвъд нещата тука обясними

две същности в едно ще са любими.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??