26.04.2008 г., 13:22 ч.

Оуу 

  Поезия » Любовна
723 0 2
дует с Андреско Гарибалди

Доминиран от хорската... радост,
не мога повече да стоя срещу нея.
Тя продължи сама напред по пътя,
а аз съм тук и още дълго копнея.
Всичко се размина като на кино -
след тежкия дъжд идва самата раздяла.
Но сега сам се чудя как да премина,
без да мисля тя какво е избрала.


Чувстваш се като детрониран крал -
жив, но оставен самотен делече,
иска ти се тогава да бе разбрал,
но сега тя те е напуснала вече...


Оуу!
Каква красива любовна история!
Никога ли не бях очаквал...
... този печален финал!

Оуу!
Добрите печелят само на теория,
а принцесата избира този...
... квартален шут за крал!


Предопределен да не съзира лъжците,
аз се отказах вече да и подавам ръка.
Лошите неща се случват на добрите
и не искам повече да я виждам така.
Аз сякаш не повярвах в добрия край,
което започва хубаво - гадно завършва,
което те дразни - се превръща в рай
и красавицата в тиква накрая се превръща.


Оуу!
Каква красива любовна история!
Никога ли не бях очаквал...
... този печален финал!

Оуу!
Добрите печелят само на теория,
а принцесата избира този...
... квартален шут за крал!

Чувстваш се като детрониран крал -
жив, но оставен самотен делече,
иска ти се тогава да бе разбрал,
но сега тя те е напуснала вече...
Колко бързо се променят нещата -
сякаш за няколко мига го няма Страха.
И когато искрите докоснат тъмнината,
виждаш стъпките си - те вече са Път.


Оуу!

Става ли ви гадно, става ли ви зле
от тази, неразказвана преди история?
Или търсите в себе си контра-пример?
За какво? Ще се почувствам по-добре,
ако за кратко бе грешна тази теория.

© Христо Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "За какво? Ще се почувствам по-добре,
    ако за кратко бе грешна тази теория."

    Теорията хич не е грешна и е многократно доказана......... Поздравявам те...
  • Оуу! Йеа...
Предложения
: ??:??