10.11.2010 г., 10:11 ч.

Овехтяла книга 

  Поезия » Любовна
659 0 3

Любовта ни е книга написана,

изхабени кориците нейни,

таз история, тъй пренаписвана,

пак е болка за теб и за мене.

 

... Препрелиствани нейните страници,

пак... отново... и тъй до безкрайност...

с теб преминали всичките граници,

сме ранили сърцата до крайност.

 

И със жанра си обич фантастика,

тя в сърцата е вечно живяла,

и сред други останала класика,

пак я пазим, макар овехтяла.

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??