Любовта ни е книга написана,
изхабени кориците нейни,
таз история, тъй пренаписвана,
пак е болка за теб и за мене.
... Препрелиствани нейните страници,
пак... отново... и тъй до безкрайност...
с теб преминали всичките граници,
сме ранили сърцата до крайност.
И със жанра си обич фантастика,
тя в сърцата е вечно живяла,
и сред други останала класика,
пак я пазим, макар овехтяла.
© Красимира Касабова All rights reserved.