22.11.2008 г., 16:33 ч.

Озарение 

  Поезия » Любовна
847 0 13

На Тебе

 

В съня ми влизаш всеки път
безшумно и тихо.
Прокарваш пръсти през къдриците ми.
Разрошваш ги...
Докосваш ме, прегръщам и лелееш ме...
"Мое зимно сърце,
за какво ми се сърдиш?
За какво има въобще да се безпокоиш?
Ще ти греба роса от треви.
Ще ти дам небе, слънца, звезди
и птичи песни.
Ще шумоля, като южняк, във клоните ти.
Ще те обгърна с пелена от злато!"

 

Гласът ти ме залива със огньове.

 

Този път ще доведеш ли 
вълшебството  докрай?

 

MUZIKA>>> MON AMOUR

© Латинка-Златна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??