2.08.2008 г., 8:07 ч.

Пада му се 

  Поезия » Друга
527 0 7
Пада му се

На небесно синьо аз прекосих,
презирам трицветните ви светофари,
от пътя ви прав се отклоних,
в канавката намерих другари.

Парашутът ми отдавна се отвори,
вися над захаросани, подли лъжи,
подсладена отрова не ще ме събори,
светът ви коварен не ще ме плени.

А той се кълчи, гърчи и лигави,
климат, гори и китове ще спасява,
че в собствената си помия се дави
и ТОЧНО ТАКА МУ СЕ ПАДА.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??