Aug 2, 2008, 8:07 AM

Пада му се 

  Poetry » Other
524 0 7
Пада му се

На небесно синьо аз прекосих,
презирам трицветните ви светофари,
от пътя ви прав се отклоних,
в канавката намерих другари.

Парашутът ми отдавна се отвори,
вися над захаросани, подли лъжи,
подсладена отрова не ще ме събори,
светът ви коварен не ще ме плени.

А той се кълчи, гърчи и лигави,
климат, гори и китове ще спасява,
че в собствената си помия се дави
и ТОЧНО ТАКА МУ СЕ ПАДА.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??