12.04.2006 г., 14:16 ч.

ПАДАЩА ЗВЕЗДА 

  Поезия
670 0 4
ПАДАЩА ЗВЕЗДА


Изгаряхме в огньовете любовни.
За първи път не пламваш с мене ти.
Живота казват свършвал със злокобни,
предречени ,угасващи звезди.

Коя е тя прелитнала нехайно,
невидима за влюбени очи.
Огряла ни за кратко и омайно
в слепци прeвърна двете ни души.

На стражата будувах неуморно.
Избягваше в тревогите сънят.
Звездата падаща завличала съдбовно
и любовта... и цял един живот.

© Милена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??