Apr 12, 2006, 2:16 PM

ПАДАЩА ЗВЕЗДА 

  Poetry
683 0 4
ПАДАЩА ЗВЕЗДА


Изгаряхме в огньовете любовни.
За първи път не пламваш с мене ти.
Живота казват свършвал със злокобни,
предречени ,угасващи звезди.

Коя е тя прелитнала нехайно,
невидима за влюбени очи.
Огряла ни за кратко и омайно
в слепци прeвърна двете ни души.

На стражата будувах неуморно.
Избягваше в тревогите сънят.
Звездата падаща завличала съдбовно
и любовта... и цял един живот.

© Милена Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??