30.07.2021 г., 19:11 ч.

Падение на светлина 

  Поезия » Любовна
239 0 0

Бяло слънце -

Пек от белите цветове на дървета...

Биещо в песен сърце,

Сякаш се сетих нази

И една любов върху лунните лъчи -

Пътят бе очертан от тях

И сълзите не могат да изразят

Падението на пътя от нощтна светлина...

© Боян Ламбев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??