Jul 30, 2021, 7:11 PM

Падение на светлина 

  Poetry » Love
245 0 0

Бяло слънце -

Пек от белите цветове на дървета...

Биещо в песен сърце,

Сякаш се сетих нази

И една любов върху лунните лъчи -

Пътят бе очертан от тях

И сълзите не могат да изразят

Падението на пътя от нощтна светлина...

© Боян Ламбев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??