18.04.2018 г., 11:05 ч.

Паднал ангел 

  Поезия » Свободен стих
448 1 0

Ти ме пропъди от рая,

и аз паднах на земята.

Докато падах спомените

от живота ми бяха навсякъде.

Аз съм паднал ангел.

Всъщност ангел без крила

ангел ли е?

А ти като дявол

се смееш надменно над мен.

© Ива Гачкова Всички права запазени

Съжалявам ако не е паднал ангел. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??