Apr 18, 2018, 11:05 AM

Паднал ангел 

  Poetry » Free verse
575 1 0

Ти ме пропъди от рая,

и аз паднах на земята.

Докато падах спомените

от живота ми бяха навсякъде.

Аз съм паднал ангел.

Всъщност ангел без крила

ангел ли е?

А ти като дявол

се смееш надменно над мен.

© Ива Гачкова All rights reserved.

Съжалявам ако не е паднал ангел. 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??